Docente

zo'n achtien jaar geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met yoga tijdens de zwangerschap van mijn oudste. En tijdens die eerste lessen is mijn liefde voor yoga ontstaan. na vele hatha yogalessen gevolgd te hebben bij verschiilende docenten bracht mijn toen huidige yoga docente Jaqueline van der Beek mij op het yoga pad. en het gevoel wat ik al lang had werd bevestigd, yoga past bij mij ! het pad van de yoga is de weg voor mij om te volgen. Uitendelijk de stap gezet en een opleiding voor power/easyflow yoga gaan volgen bij Tonnie Goes in Montfoort. Na een intensief yoga jaar op 5 juni 2010 mijn diploma easyflow yoga docent behaald.
In Augustus 2010 ben ik gestart met het geven van yogalessen in Nootdorp.
nog steeds geef ik met enorm veel plezier dinsdag en woensdag easyflow yogales. maar al gauw na het starten van de lessen begon het te kriebelen, er valt nog zo veel te leren op het gebied van yoga, meditatie en ademtechnieken, dus op zoek naar een nieuwe opleiding!
gestart bij de oudste yoga opleiding van Nederland, Saswitha opleiding voor yoga en wijsbegeerte in Bilthoven. inmiddels zijn er al weer een paar jaar voorbij, enorm leerzame en leuke jaren in de Hatha yoga traditie van Saswitha. De drie basisjaren, de module ayurvedische beginselen, de module anatomie/ fysiologie en de module yoga voor ouderen en kinderen gevolgd,  ook dat was weer zeer bijzonder en leerzaam! aankomend najaar ga ik weer een module volgen bij Tonnie Goes;  yoga nidra en restorative yoga. vast weer bijzonder inspirerend! en dit alles neem ik mee in mijn yogalessen om ook jullie te inspireren samen met mij het yogapad te blijven volgen en zo wat " yogafeeling" aan jullie mee te geven!       Namáste, Anita Warmerdam