FORGOT YOUR DETAILS?

DOCENT

Waarom?

Kleine groepen, persoonlijke aandacht.

DIPLOMA

Na een intensief yoga jaar op 6 juni 2010 mijn diploma easyflow yoga behaald.

Anita Warmerdam

Easyflow yoga docent

Ruim twintig jaar geleden kwam ik in aanraking met yoga tijdens mijn eerste zwangerschap. Tijdens die eerste lessen is mijn liefde voor yoga ontstaan. Uiteindelijk heb ik de stap genomen om een opleiding te gaan volgen bij Tonnie Goes in Montfoort en na een intensief yoga jaar heb ik juni 2010 mijn Easyflowyoga diploma behaald. Direct daarna ben ik gestart met het geven van yogalessen in de Cultura in Nootdorp. Een jaar later ben ik begonnen met de opleiding Hatha yoga bij Saswitha in Bilthoven. Daar heb ik de drie basisjaren gevolgd en een aantal modules zoals ayurvedische beginselen, anatomie/fysiologie, yoga voor ouderen en kinderen. Een leuke inspirerende periode!

In het najaar van 2017 nog een training yoga nidra /restorative yoga gedaan en voorjaar 2018 de achtweekse MBSR cursus. Een mindfulness training waarbij je leert bewuster in het leven te staan d.m.v. ademoefeningen en meditatie. Mindfulness leert je hoe je in het dagelijks leven makkelijk kunt ontspannen. Dat gaf weer een heel ander inzicht en daardoor ben ik op zoek gegaan wat ik met deze ervaring kon doen. En dat resulteerde in het volgen van de Mindful Walk training in Arnhem. Een mooie combinatie van wandelen, Mindfulness, ademhalingstechnieken, meditatie en yoga. Eigenlijk alles wat al heel wat jaren onderdeel is van mijn leven gecombineerd met buiten bewegen en wandelen. En met heel veel plezier ben ik vanaf dat moment ( juni 2019) Mindful Walk cursussen gaan geven in Pijnacker-Nootdorp.

Inmiddels ben ik na elf mooie jaren gestopt met het geven van yogalessen en heb ik het stokje overgedragen aan Babette Bremer ( bremeryoga.nl ). Yoga heeft me veel gebracht en zal altijd een onderdeel van mijn leven blijven. Tijdens de Mindful Walk komt mijn ervaring met yoga goed van pas; regelmatig komen er yoga oefeningen aan bod. En zoals de naam al zegt zijn er tijdens de Walk & Yoga meerdere yoga sessies!

Neem een kijkje op de pagina Mindful Walk of op de pagina Walk & yoga voor meer informatie over deze cursussen.

 

 

TOP