FORGOT YOUR DETAILS?

DOCENT

Waarom?

Kleine groepen, persoonlijke aandacht.

DIPLOMA

Na een intensief yoga jaar op 6 juni 2010 mijn diploma easyflow yoga behaald.

Anita Warmerdam

Easyflow yoga docent

Ruim twintig jaar geleden kwam ik in aanraking met yoga tijdens mijn eerste zwangerschap. Tijdens die eerste lessen is mijn liefde voor yoga ontstaan. Uiteindelijk heb ik de stap genomen om een opleiding te gaan volgen bij Tonnie Goes in Montfoort en na een intensief yoga jaar heb ik juni 2010 mijn Easyflowyoga diploma behaald. Direct daarna ben ik gestart met het geven van yogalessen in de Cultura in Nootdorp. Een jaar later ben ik begonnen met de opleiding Hatha yoga bij Saswitha in Bilthoven. Daar heb ik de drie basisjaren gevolgd en een aantal modules zoals ayurvedische beginselen, anatomie/fysiologie, yoga voor ouderen en kinderen. Een leuke inspirerende periode!

In het najaar van 2017 nog een training yoga nidra /restorative yoga gedaan en voorjaar 2018 de achtweekse MBSR cursus. Een mindfulness training waarbij je leert bewuster in het leven te staan d.m.v. ademoefeningen en meditatie. Mindfulness leert je hoe je in het dagelijks leven makkelijk kunt ontspannen. Dat gaf weer een heel ander inzicht en daardoor ben ik op zoek gegaan wat ik met deze ervaring kon doen. En dat resulteerde in het volgen van de Mindful Walk training in Arnhem. Een mooie combinatie van wandelen, Mindfulness, ademhalingstechnieken, meditatie en yoga. Eigenlijk alles wat al heel wat jaren onderdeel is van mijn leven gecombineerd met buiten bewegen en wandelen. En met heel veel plezier ben ik vanaf dat moment ( juni 2019) Mindful Walk cursussen gaan geven in Pijnacker-Nootdorp.

Na elf mooie jaren yoga lessen geven in de Cultura in Nootdorp ben ik in  juli 2021 gestopt. Na een pauze van anderhalf jaar ga ik met nieuwe energie starten en sta ik weer op mijn mat!  Vanaf november 2022 geef ik wekelijks lessen in de yogastudio aan de Hankweg in Pijnacker- Nootdorp. In deze lichte en sfeervolle ruimte is het heerlijk om les te mogen geven. Kom eens kennis maken met easyflow yoga; een les waarin adem en beweging samenvloeien en je zo langzaam mee neemt naar volledige ontspanning!  Heb je interesse? Meld je aan via het contactformulier. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

 

 

 

TOP