FORGOT YOUR DETAILS?

DOCENT

Waarom?

Kleine groepen, persoonlijke aandacht.

DIPLOMA

Na een intensief yoga jaar op 6 juni 2010 mijn diploma easyflow yoga behaald.

Anita Warmerdam

Easyflow yoga docent

Zo’n twintig jaar geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met yoga tijdens de zwangerschap van mijn oudste. Tijdens die eerste lessen is mijn liefde voor yoga ontstaan! Uiteindelijk heb ik de stap genomen om een opleiding te gaan volgen. Zo kwam ik bij Tonnie Goes in Montfoort en heb ik na een intensief jaar in 2010 mijn Easyflowyoga diploma gehaald! Hierna ben ik direct gestart met het geven van yogalessen in de Cultura in Nootdorp,nu dus al zo’n 9 jaar.

Een jaar later ben ik begonnen met een opleiding Hatha yoga bij de oudste yogaopleiding van Nederland, Saswitha in Bilthoven. Daar heb ik de drie basisjaren gevolgd en een aantal modules zoals ayurvedische beginselen, anatomie/fysiologie, yoga voor ouderen en kinderen. Een leuke inspirerende periode!

In het najaar van 2017 nog een training gevolgd bij Tonnie Goes; yoga nidra/restorative yoga. Leuk om na al die jaren weer terug te komen in Montfoort! Voorjaar 2018 heb ik de achtweekse MBSR cursus gevolgd. Een mindfulness training waarbij je leert om bewuster in het leven te staan d.m.v. ademoefeningen en meditatie. En omdat dit alles toch weer een totaal andere beleving gaf dan tijdens de yoga opleidingen ben ik verder gaan zoeken wat ik met deze ervaring kon gaan doen. Dat heeft geresulteerd in het volgen van de Mindful walk cursus van Mindful Run Nederland in Arnhem!

Een mooie combinatie van wandelen, mindfulness, ademoefeningen en yoga! Dus vanaf dit najaar zal er regelmatig een vijfweekse cursus op het programma staan. Neem een kijkje op de pagina Mindful Walk voor meer informatie.

Daarnaast blijf ik wekelijks de yogalessen geven in het vernieuwde gebouw Cultura & zo! Ik hoop je te mogen ontmoeten!

TOP