FORGOT YOUR DETAILS?

EASYFLOW YOGA

EASYFLOW YOGA

lestijden:
Woensdagochtend 9.30 tot 10.30 uur
Donderdagavond 19.15 tot 20.15 uur

Adres yogastudio:
Hankweg 103, 2641WV Pijnacker
info@yogafeeling.nl  tel:06-39417850

Heb je interesse? Je kunt je onderaan deze pagina aanmelden via het contactformulier voor een proefles (5 euro). Is de proefles bevallen? Je ontvangt van mij een inschrijfformulier. Er zijn twee soorten abonnementen:

Maandabonnement: 38 euro
Strippenkaart 10 lessen: 125 euro (flexibeler abonnement, 3 maanden geldig, 13 á 14 weken)
losse les: 14 euro

Het lesgeld is gebaseerd op 40 a 42 lesweken per jaar. De opzegtermijn is 1 maand (Dit geldt ook voor de strippenkaart) Bij niet tijdig opzeggen wordt het abonnement in welke vorm dan ook verlengd. Opzeggen dient te gebeuren via info@yogafeeling.nl.

Vakanties:
De meeste schoolvakanties gaat de yogales gewoon door met uitzondering van de kerstvakantie en een aantal weken zomervakantie. Van eventuele andere weken dat de les niet doorgaat stel ik je bijtijds op de hoogte.
De lessen vervallen met koningsdag en hemelvaart. Info over het parkeren bij de yogastudio klik hier

DE KRACHT VAN YOGA

Yoga; met aandacht bewegen! Van yoga wordt je lichaam soepeler maar tegelijkertijd ook krachtiger. Je leert je evenwicht weer terug te vinden; je komt letterlijk en figuurlijk weer in balans. Door met aandacht te bewegen krijg je een hoger lichaamsbewustzijn. Je maakt weer contact met je lichaam en voelt zo beter waar het lichaam gespannen is. De adem ondersteunt de beweging van de oefening en maakt op een zachte manier weer ruimte in je lichaam. Je voelt je weer lichter, meer ontspannen na een yoga sessie en je bekijkt de wereld weer met een frisse open blik.

Tijdens de Easyflow yoga lessen worden adem en beweging een geheel. Alle houdingen volgen elkaar moeiteloos op en zo ontstaat de flow in de les. Laat me je meenemen in de flow en ervaar hoe je zo gemakkelijker ontspant.
En als het lichaam ontspant, ontspant ook het denken. Het denken wordt stil, het denken wordt zacht. Zo kom je bij de basis van alle yoga; verbinden van lichaam en geest.
In de ruime sfeervolle yogastudio is alles aanwezig voor de yogalessen: yogamatten, kussentjes en dekens. Een mooie en rustgevende ruimte voor een heerlijke les, en na de les staat de thee voor je klaar!

DO'S EN DONT'S:

  - Kom op tijd naar de les dan start je veel rustiger
  - Eet niet te zwaar voordat je yoga gaat beoefenen
  - Zet je mobiele telefoon uit
  - Draag gemakkelijk zittende kleding
  - Neem een klein handdoekje mee voor op het kussentje
  - Drink na de les voldoende water om het reinigingsproces te ondersteunen.
  - Luister naar je lichaam en respecteer je grenzen
  - Heb respect voor elkaar en de spullen die je gebruikt van de yogastudio

NEEM CONTACT OP

TOP