FORGOT YOUR DETAILS?

MINDFUL WALK

BEN JIJ KLAAR VOOR MINDFUL WALK?

LOCATIE

Startlocatie Dobbeplas in Nootdorp

GECERTIFICEERD

Maak kennis met Mindfulness, ademhalingstechnieken en wandelen.

Ben jij klaar voor Mindful Walk?

Heb je behoefte aan wat ruimte voor jezelf? Aan rust in je hoofd, in je lijf en in je leven? Even ontsnappen uit het drukke leven? Of gewoon lekker buiten bewegen?

Wandel dan mee met deze 5-weekse cursus!

We gaan 1,5 uur wandelen in een kleine groep. Samen lopen, stilstaan, oefeningen doen uit de mindfulness en yoga. Soms ook stil zijn d.m.v. meditatie en er is aandacht voor ademhalingstechnieken. Al deze technieken kun je naast het wandelen toepassen in je dagelijks leven voor rust, energie en meer balans.

Het buiten zijn, bewust bewegen en oefeningen doen geven je weer volop energie! De Mindful Walk cursus is down to earth, geschikt voor iedereen en vooral veel plezier; kortom een kadootje voor jezelf!

De Mindful Walk cursus bestaat uit vijf bijeenkomsten van 1,5 uur. De kosten bedragen in totaal € 95,- voor de gehele cursus. Iedere week ontvang na de cursus per e-mail nog oefeningen/opdrachten waarmee je thuis aan de slag kunt. Na enthousiaste reacties van eerdere deelnemers ben ik inmiddels ook gestart met de "Monthly Mindful Walk ". Een maandelijks terugkerende Mindful Walk om zo al het moois uit de cursus te blijven herhalen!

Startlocatie eerste bijeenkomst: parkeerplaats restaurant SAAM, voorheen De Vang. (de molen bij de Dobbeplas , Oudeweg 72 Nootdorp)

Mindful Walk is een cursus van Mindfulrun Nederland,  bedacht en opgericht door Martijn Mensink. Neem een kijkje op www.mindfulrun.nl voor eventueel nog extra info.
Om je aan te melden en/of de datum van de eerstvolgende cursus te zien klik op deze link: Aanmelden Mindful Walk

Heb je nog vragen?
Komt de datum of dag niet uit?
Laat het me weten; misschien is de volgende cursus op een andere dag/tijdstip. Stuur een berichtje naar info@yogafeeling.nl  of bel 06-39417850 dan hou ik je op de hoogte!

TOP